Vihdoinkin laadukkaita IT-tapahtumia Turussa

Citrixin maajohtaja saapuu Turkuun ja Check Point lievittää tietoturvahuolia Marinassa
Citrix-banneri

10.10.2019 Enter esittää: Citrixin uusi, nerokas ja yksinkertainen työtila

Organisaatiosi ansaitsee lisäpäivän. Nykyisin keskimääräinen työntekijä käyttää päivän aikana kymmeniä sovelluksia. Ohjelmasta toiseen siirtyminen on työlästä ja aikaa vievää. Samalla myös yleisellä tasolla henkilökunnan työtyytyväisyys ja keskittymiskyky on laskenut.

Kuulostaako tutulta? Oletpa sitten nykyinen asiakas tai uusi tuttavuus, tule kohtaamaan Enterin ja Citrixin pätevät asiantuntijat aamiaistilaisuuteen. Aamupäivän aikana kuulet, miten Citrix Workspace on suunniteltu suoraviivaistamaan henkilöstön työnkulkua. Se tarjoaa yhden keskitetyn päätepisteen, jossa on kaikki tarvittavat toiminnallisuudet ja turvattu pääsy satoihin SaaS-sovelluksiin.

Citrix Workspace tehostaa koko organisaation operatiivista toimintaa ja helpottaa IT-asiantuntijan arkea. Voit saada viikkoon kokonaisen päivän verran tehokasta työaikaa. Digitaalisuus on parhaimmillaan sähköisiksi muutettujen palvelujen sijaan täysin uusi ja tehokas toimintamalli — missä vain, milloin vain.

Lue lisää: Citrix Workspace Solution Brief (Englanniksi)

Tervetuloa tutustumaan Citrix Workspace -ratkaisuun remontin jäjiltä uutuuttaan hohtavassa Turun Messukeskuksessa. Piha-alueella on runsaasti paikoitustilaa ja alueelle pysäköiviltä ei veloiteta paikoitusmaksua. Tilaisuuteen sisältyy maittava aamupala ja lounas.

Puhujat:

Okan Evinc
Citrix – maajohtaja

Henri Liimula
Enter SystemSolutions Oy – IT-infrastruktuurikonsultti

Mikko Lindström
Arrow ECS – tekninen myyjä

 

VARMISTA PAIKKASI

19.09.2019 Check Point Tietoturva-kiertue 2019

Vauhdilla verkottusvassa ja mobilisoituvassa maailmassa myös kotimaiset yritykset kohtaavat yhä enemmän kyberuhkia, tietomurtoja ja hyökkäyksiä.

Huolenaiheita on monia, kuten kovaa tahtia lisääntyvä mobiliteetti sekä hyvinkin kirjavien pilvipalveluiden suosio. Monia askarruttaa syystäkin, miten hyvin tieto on turvattu pilvessä ja missä data sijaitsee. Verkot ja IoT-laitteet voivat avata hakkereille uusia väyliä murtautua yrityksiin. Konesalienkin suojaamiseen tarvitaan yhä tehokkaampia tietoturvaratkaisuja.

Varaa paikkasi Check Pointin tietoturvakiertueelta – kuulet mistä pitäisi olla huolissaan ja miten minimoit huolesi. Check Pointin kokeneet tietoturva-ammattilaiset kertovat kiertueella tietoturvan kuumimmista trendeistä vuonna 2019, sekä markkinoiden edistyksellisimmistä tietoturvaratkaisuista.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial