Tekniset raamit

“Yhteistyömme Enterin kanssa alkoi viisi vuotta sitten. Etsimme tuolloin Cisco-asiantuntijaa ja saimme vinkin Enteristä. Ensimmäinen projektimme oli kooltaan maltillinen, mutta siinä löytynyt yhteinen sävel on soinut siitä lähtien.

Skaala on 100 miljoonan liikevaihtoa tekevä, Pohjoismaiden suurin ovi- ja ikkunavalmistaja. Kun valitsemme kumppaniyrityksiä, tärkeimmät kriteerit ovat osaaminen, palvelukyky ja sopiva koko. Olen ensimmäisestä projektistä lähtien pitänyt Enterin suurimpana valttina teknistä osaamista. He selvästi tietävät mistä puhuvat ja osaavat katsoa asiakkaan toimintaa monipuolisesti. Ratkaisumallit rakennetaan todellisen tarpeemme pohjalta, huolellisesti perustellen ja pitkäjänteisen yhteistyön hengessä.

Jo vuosien ajan Enter on huolehtinut monista IT-järjestelmämme keskeisistä osista. Niihin kuuluvat mm. tietoturva, varmistujärjestelmä ja työasemien hallintajärjestelmän ylläpito. Saamme tarpeen mukaan Enteriltä asiantuntijatukea myös itse ylläpitämiemme järjestelmien kanssa. Asiantuntijuuden lisäksi Enter on meille oikean kokoinen kumppani. Tarpeisiimme tartutaan ripeästi, henkilökohtaisesti ja ratkaisukeskeisesti.”

– Jani Antila, järjestelmävastaava