Luottamus toiseen

“Skaala on Pohjoismaiden suurin ovi- ja ikkunavalmistaja. Toimin yrityksessä järjestelmävastaavana, ja Enter on ollut kumppanimme IT-puolen asioissa jo useita vuosia. Perusylläpitopalvelujen lisäksi olemme toteuttaneet heidän kanssaan monia projektitöitä.

Varsin mittava ja teknisesti kiehtova hanke oli uusi EMC VNX -levyjärjestelmä ja siihen liittyvän virtuaaliympäristön rakentaminen. Rautapuoli oli meille kokonaan uutta, mutta ympäristössä vaadittiin vanhan ja uuden migraatiota.

Suunnitteluvaiheesta lähtien koin Enterin teknisen osaamisen vastaavan projektin vaatimuksia. Tehtävät ratkaisut suunniteltiin todellisen tarpeemme pohjalta ja myös kustannukset kommunikoitiin selvästi. Vedimme projektin läpi Enterin jo entuudestaan tutun tiimin kanssa ja yhteistyö sujuikin mainiosti. Saimme järjestelmän käyttöön toivotulla tavalla, myös aikataulun osalta.

Pidän Enterin tavasta todella perehtyä asiakkaan tarpeisiin ja hakea parasta mahdollista ratkaisua. Toisaalta he saavat myös suunsa auki, mikäli toiveemme tarvitsevat yön yli nukkumista tai heidän oma osaamisensa ei vastaa projektin vaatimuksia. Tätähän se kumppanuus juuri parhaimmillaan on.”

-Jani Antila, järjestelmävastaava