Onnistuneita osumia

“Jos olet saanut sähköpostia esimerkiksi MTV3:lta, VR:ltä tai Finnkinolta, lähettäjä löytyy täällä. Tuotteemme on emaileri ja se on kotimainen sähköisen markkinoinnin ja uutiskirjeviestinnän palvelu. Asiakasyritystemme määrä lasketaan sadoissa, viestien määrä sadoissa miljoonissa per vuosi. Markkinoinnin automaatioteema oli pöydällä jo aloittaessamme vuonna 2004 ja sama sanapari työllistää edelleen. Paljon on tapahtunut esimerkiksi taustamuuttujien määrässä ja datan analysoinnissa, mutta menestyksen peruskaava on pysynyt ennallaan: viestin tulee osua oikeaan osoitteeseen, oikeaan aikaan ja oikealla sisällöllä.

Olemme teknologiayhtiö ja yksi tärkeistä kilpailutekijöistämme löytyy konesalin uumenista. Asiakkaamme edellyttävät meiltä jatkuvaa toimintavarmuutta ja vastuu palvelun laadusta on aina viime kädessä meillä itsellämme. Kantapään kautta olemme oppineet pitämään järjestelmän kehitystyön ja palvelimet täysin omissa käsissä. Hyviä kumppaneita tarvitaan kuitenkin aina. Enter pystyi vastaamaan konesalitarpeeseemme räätälöidyllä ratkaisulla. Sen ansiosta voimme toimia heidän ylläpitämässä modernissa korkean käytettävyyden konesalissa itsenäisellä järjestelmällä. Yhteistyömme on jatkunut hyvin tuloksin jo useita vuosia ja uskon sen vain syvenevän.

Nostan esille myös Enterin todella kovan luokan teknisen ammattitaidon ja yrittäjähengen. Mikään asia ei ole jäänyt puolitiehen ja venymistä on löytynyt aina tarvittaessa. Enteriltä löytyy riittävästi kokoa isompiinkin projekteihin, mutta pidän myös siitä että yrityksellä on kasvot. Toimitusjohtaja on aina tavoittavissa ja valmis antamaan oman panoksensa suunnittelutyöhön. Olen tyytyväinen kumppanuuteen Enterin kanssa.”

– Toni Jalonen, omistaja

emaileri logo