ITK – Interaktiivinen Tekniikka Koulutuksessa 2020
HUOMIO! ITK-konferenssi on siirretty koronavirustilanteen myötä syksylle. Lisätietoa myöhemmin.
Esittelyssä Ruutuvihko ja Desku
Enter osallistuu toista vuotta peräkkäin Hämeenlinnan Aulangolla järjestettävään ITK-konferenssiin. Suomen suurin digitaalisen koulutuksen ja oppimisen tapahtuma nojaa vahvoihin perinteisiin – ITK täyttää jo kolmekymmentä vuotta.
Opetusteknologiasta kiinnostuneiden opettajien keskuudessa tämä tapahtuma on salattu helmi ja vuoden huippuhetki. Konferenssin osallistujamääräksi on vakiintunut keskimäärin 2300 kävijää.
Olemme tavattavissa näytteilleasettajien osastolla 304B. Näyttelypaikkamme sijaitsee aivan Scandic Aulangon pääoven läheisyydessä. Esittelemme pääasiassa Ruutuvihkon ja Deskun muodostamaa ekosysteemiä. Tutustu ratkaisuihin ennakkoon alta ja saavu paikalle selvittämään lisää. Näyttelyosastolle pääsy on vapaa.
Nähdään ITK-konferenssissa!
ITK 2020 – ARKEA JA UNELMIA
Scandic Aulanko
Aulangontie 93, 13220 Hämeenlinna
Ruutuvihko-ekosysteemi
Ruutuvihko on tietoturvallinen ja aina ajantasalla oleva tapa automatisoida tunnukset ja opetusryhmät pilvi- ja muihin opetuspalveluihin suoraan Primuksesta. Ratkaisu säästää vuositasolla merkittävästi tietohallinnon työaikaa. Tunnukset syntyvät samalla, kun koulusihteeri kirjaa tai päivittää käyttäjätiedot Primukseen. Ruutuvihko luo hallinnan tueksi raportteja ja hälytyksiä tunnusten ja ryhmien toiminnasta.
Desku ja Ruutuvihko standardoivat käytettävää tietoa, jolloin kouluille voidaan rakentaa kustannustehokas ja tarkoituksenmukainen digiympäristö sekä ilmaisista, että maksullisista palveluista. Näissä voidaan käyttää Primuksen opetusryhmiä ja luoda helposti muita yhteensopivuuksia. Esimerkiksi mPass-tunnistautumisen avulla tietohallinnon työmäärä uusien palveluiden käyttöönotossa pienenee ja koulut pääsevät helposti itse kokeilemaan ja vertailemaan palveluita.
Loppukäyttäjille Ruutuvihko ja Desku mahdollistavat yhdellä tunnuksella ja salasanalla opetusteknologian palvelujen käytön. Ruutuvihko-Desku ekosysteemiä kehitetään jatkuvasti yhteistyössä koulujen kanssa, jotta pystymme vastaamaan myös tulevaisuuden haasteisiin. Aikaa ja resursseja säästyy opettamiseen, oppimiseen ja niiden tukemiseen.